ΝΕΑ


Στα εργαστήρια πολιτικής ζύμωσης του Β-Fest ,στην Καλών Τεχνών, μια απο τις θεματικές για την Παρασκευή 29 Μαϊου είναι ο αστικός χώρος.

Κάλεσμα για περιήγηση και συνέλευση στο Πεδίο του Άρεως, Κυριακή 31 Μαϊου 5:00μμ (άγαλμα Κωνσταντίνου).
Πρωτοβουλία κατοίκων και αλληλέγγυων ενάντια στην ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως



Thursday, April 9, 2009

Για την περασμένη Τρίτη

Λοιπόν, την περασμένη Τρίτη έλλειπαν πολλοί....
όσοι βρεθήκαμε κάναμε κάποιες σκέψεις που αφορούν

στο κάλεσμα: καλούμε κάθε βδομάδα μέσω ιντερνετ και αφισών στο πολυτεχνείο. κάποια άτομα ανταποκρίθηκαν και ήρθαν, προφανώς αυτό που είδαν στη συνέλευση, δεν ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους ελεύθερους χώρους, καθώς εμείς αυτό το συζητάμε "σταδιακά" σε ένα εύρος χρόνου πολλών συνελεύσεων, αλλά επιμέρους ζητήματα, σχετικά με τους κενούς χώρους, τους κατειλημένους χώρους, το blog ή γενικά τους ελεύθερους χώρους με δεδομένα όμως ζητήματα που είχαν πιαστεί σε προηγούμενες συνελεύσεις. Αυτά όλα δεν είναι αρνητικά για μένα αλλά για κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει τις συζητήσεις έχουν πρόβλημα...δεν του επιτρέπουν να νιώσει κομμάτι της κουβέντας, να συμμετάσεχει κλπ
θα ήταν λογικό μάλλον να μην καλούμε καθε βδομάδα, αλλά λιγότερο συχνά ή να καλέσουμε σε μια εκδήλωση
(για την εκδήλωση προτείνω ένα βίντεο για τον ελειώνα που έκαναν κάποια άτομα και στη συνέχεια κουβέντα πάνω στο ζήτημα και το δημόσιο χώρο γενικότερα ή όπως αλλιώς το προσδιορίσουμε... αυτό, μετά το Πάσχα)

στο blog: αφού θα ανοίξει μόλις μπορέσουν αυτοί που μπορούν να το κάνουν, ας ρίξουμε μια ματιά όσοι έχουμε γράψει, να διαγράψουμε ό, τι δε θέλουμε να είναι πάνω...προφανώς δε μιλάμε για αυτολογοκρισία...

στην αφίσα: δεν έχω τελειώσει το στήσιμο ακόμα αλλά έχει βρεθεί και μια τιμή από τυπογραφείο με 50 ευρω τις διακόσιες Α2, ενώ συζητήσαμε και κάποια πράγματα για το περιεχόμενό της, όποως οι στόχοι που βάζει και το κατά πόσον αντιστοιχούν στη μέχρι τώρα διάθεση και διαθεσιμότητά μας... κάπως απολογιστικά δηλ.

όσοι μπορούν
(να καλέσουμε αν γίνεται στο blog τη Μεταξία με e-mail: metaxonio@hotmail.com)

όσοι μπορούμε και δε θα λείπουμε, πιστεύω ότι πρέπει να βρεθούμε την Τρίτη στο πολυτεχνείο στις 7μμ, σκόμη και αν δεν καλέσουμε με αφίσα. Θα ήταν σημαντικό όμως να το γράψουμε εδώ ή να πάρουν τηλ για να μην πάμε κάποιοι χωρίς λόγο!!

είναι σημαντικό πάντως να τα πούμε πριν το Πασχα, για να σκεφτούμε αυτές τις μέρες λίγο τις προτάσεις και να δούμε αν και πώς μπορούμε να το πάμε στη συνέχεια!!

5 comments:

Maffye said...

Μολις άνοιξα το blog.Μπορεί να το κάνει ο /η κάθε administrator (διαχειριστής)-και είμαστε πολλοί- από το Προσαρμογή/ρυθμίσεις/άδειες στο τέλος της σελίδας.Σε αυτόν τον τομέα επίσης βρίσκεται η επίλογή για να καλείς άλλους/ες συγγραφείς βάζοντας απλώς το email.

Αν θεωρείτε ότι ακόμα είναι νωρίς για άνοιγμα μπορείτε να το κλείσετε πάλι. Έχει ανοιχτεί η επιλογή για διόρθωση σχολίων πάντως, προλαβαίνετε την απόκρυψη των μυχίων χωρικοσκέψεων. Επίσης επειδή δόθηκαν οι "τίτλοι" διαχειριστή σε μία συνέλευση σε όσους ήταν εκεί και μπορεί να ήθελαν, αν υπάρχουν και άλλες/οι υποψήφιες/οι ας το πούν και οποιοσδηποτε admin τους το αλλάζει, πάλι από το ίδιο τομέα με τις άδειες.

Ιουλία θα ξέρω αν θα μπορώ την Τρίτη μάλλον Δευτέρα , οπότε και σε ειδοποιώ:}

Ioul said...

Ρε σεις δε μπορώ να κάνω ανάρτηση... δεν υπάρχει το "νέα ανάρτηση"
επίσης είπαμε την Τρίτη να βρεθούμε όσοι μπορούμε
επίσης δε μπορώ να διορθώσω τίποτα από τα πιο παλιά, δεν υπάρχει το "έντιτ"
το μπλογκ είναι όντως ανοιχτό... καλή φάση αλλά τί γίνεται με αλλαγές υπαρχόντων, νέες αναρτήσεις κλπ, μήπως εγώ δεν ξέρω να το κάνω;βοήθειααα

elli said...

geia sas paidia. sugnwmh pou exw xa8ei alla h paradosh ths diplwmatikhs den einai pleon makrua kai h enasxolhsei me to cob sto parko htan ka8hmerinh.
peri blog, ebala sta8ero navbar kai elpizw na mhn parousiazei pleon problhma se kanenan sto an mporei na postarei h oxi.
thn trith 8a prospa8hsoume na er8oume me louiza alla an einai 8a sas pw aurio me sigouria. an kapoios pou menei konta exei laptop na to ferei thn trith na ftiaksoume ligo to blog.
ayta gia thn wra, mporei na anebasw kamia foto apo to cob gia opoios den to exoun hdh dei apo konta.

Maffye said...

πανικος!!!
όποια/ος θέλει να κάνει διορθώσεις μπορεί να κάνει edit τα δικά του/της. Για να μπορεί να επέμβει και στον άλλων πρέπει να είναι διαχειρίστρια/ης και να μπει στο "επεξεργασία αναρτήσεων". Επίσης γίνεται το ίδιο και αν πατηθεί το μολυβι κάτω δεξιά από την ανάρτηση.
(Αλλά προσοχή αν πατηθεί 2 φορές μπορεί να γίνει delete όλο το blog, οπότε αν είναι δυνατόν να μη τρέμουμε όταν γίνονται τέτοιου είδους εγχειρήσεις).

Τα σχόλια για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να γίνουν edit πάνε μόνο στο σκουπιδοτενεκέ κατευθείαν. Μπορεί οποιος/α θέλει να το τεστάρει με αυτό το πολύτιμο σχόλιο:}

Τελειώνοντας, το blog ναι μεν έχει ανοιχτεί, αλλα δεν έχουν όμως αντιστοίχως ανοιχτεί τα comments. Μήπως θα έπρεπε?

Ps. Δε ξέρω αν θα προλάβω για σημερα¨:{

elli said...

oute egw prolabainw gia shmera!!!

Post a Comment