ΝΕΑ


Στα εργαστήρια πολιτικής ζύμωσης του Β-Fest ,στην Καλών Τεχνών, μια απο τις θεματικές για την Παρασκευή 29 Μαϊου είναι ο αστικός χώρος.

Κάλεσμα για περιήγηση και συνέλευση στο Πεδίο του Άρεως, Κυριακή 31 Μαϊου 5:00μμ (άγαλμα Κωνσταντίνου).
Πρωτοβουλία κατοίκων και αλληλέγγυων ενάντια στην ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως



Monday, March 23, 2009

Πορεία Προς Δημαρχείο για Ελεύθερους Χώρους

Η ανοικτή συνέλευση του πάρκου Ναυαρίνου και Ζ. Πηγής προτείνει την οργάνωση κοινής πορείας προς το δημαρχείο τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και γι΄αυτό το λόγο καλεί σε συνάντηση στο χώρο του πάρκου, ομάδες και κινήσεις που δραστηριοποιούνται σ΄ολόκληρη την Αθήνα με αντικείμενο την διεκδίκηση ελεύθερων χώρων, την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 7μ.μ.

http://parkingparko.blogspot.com/

3 comments:

giota said...

Την Τρίτη είπαμε αν είναι να βρεθούμε στην σχολή στις 7 για την συνέλευση όπως έχει κανονιστεί και να κανονίσουμε τι να κάνουμε.

Maffye said...

Δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί η συνέλευση στο πάρκο μιας και είναι ΤΟ θέμα? Εκτός αν βρέχει και συμβεί το αντίστροφο και τρέχουμε πάλι νομάδες αρχιτέκτονεσ από Τ σε Τ.:}

aris said...

Το να μεταφερθεί η συνέλευση μας στην συνέλευση του πάρκου σημαίνει να ακυρωθεί η συνέλευση μας. Δεν νομίζω ότι υπαρχει κάποιος σοβαρός λόγος να γίνει αυτό. Μπορει κάποιοι απο μας να πάνε για ανταπόκριση και για να δηλώσουν και τη δικιά μας βοήθεια και παρουσία για την Δευτέρα. Το πως θα συμβάλλουμε μένει να συζητηθεί και να αποφασιστεί.

Post a Comment